A stílusos ember és vezető online VIP képzés és mentorprogram

photo_2021-02-25 09.10.28.jpeg

Fedezd fel saját személyiséged és vedd kezedbe végre életed és céged irányítását!

waterfall-828948_1920.jpg

12 hónapos online tréning és mentorprogram, melynek segítségével hatalmasat fejlődsz és egy sikeres közösség tagja leszel!

Mit szólnál hozzá, ha:


- 12 hónap alatt azzá a vállalkozóvá és magánemberré válhatnál amilyen mindig is szerettél volna lenni?

- úgy növekedhetne céged, hogy közben kiegyensúlyozottabb életet élhetsz?

- része lehetnél egy olyan közösségnek ahol hasonlóan gondolkodnak mint Te és támogatnának álmaid megvalósításában?

- valaki segítene és fogná a kezed, hogy úton maradj céljaid felé?


- olyan tudás (térkép) birtokába kerülhetnél mely mindig segít a jó irányba navigálni az élet tengerén?


- ha több időd és szabadságod lenne?

- megélhetnéd a valódi önismeret és önmegvalósítás felszabadító élményét?

youth-570881_1920.jpg

A képzést Marcsó Csilla üzleti stratéga és személyiségfejlesztő tréner tartja, aki 25 éves tréneri és hálózatfejlesztési tapasztalatokkal rendelkezik.
Közel 10 éve hozta létre az ÉNTÉRKÉP képzését, megjelent 2 könyve személyiségfejlődés témában és sokoldalúságát bizonyítja, hogy szépség, egészség, stílus és parfüm témában is maradandót alkotott.


Ebben a 12 hónapos programban egy különleges életszemléletre teszel szert, a divatházak, az illatok és fejlődéselméletek segítségével, hiszen csak azon oktatási anyagok lettek összeválogatva, melyek aktuálisak, legmodernebbek, szakmailag is elfogadottak és egyértelműen segítik a világunk sokkal jobb megértését és a mindennapjaink sokkal egyszerűbb kezelését.

photo_2021-02-25 09.10.57.jpeg

Kulcsterületek ahol fejlődni fogsz a képzés alatt
Önismeret - Stílus - Vezetés - Párkapcsolatok

Készen állsz, hogy magasabb szintre lépj?

Engedd meg magadnak, hogy olyan életet élj amilyet szeretnél! A 12 hónap alatt minden tudást a kezedbe adok ami ehhez szükséges.

photo_2021-02-25 09.10.45.jpeg

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNI AZ ONLINE KÉPZÉSRE?

  • 50+ óra videó legmodernebb önismereti témában  (ha lemaradsz visszanézheted)

  • Kérdez felelek alkalmak

  • Korlátlanul visszanézhető videók az éves tagság ideje alatt

  • Letölthető tartalmak

  • Divat-Stílus-Üzlet, a legnagyobbak titkai

  • Minden héten úton tartó tartalmak

  • Interjúk igazi megvalósítókkal

  • Támogató közösség

Visszajelzések

A változás így is úgy is utat tör magának! Rajtunk és a tanult rezilienciánkon múlik hogy melyik utat választjuk! Csilla ehhez kézzelfogható segítséget tud adni. 9 éve tanulok Tőle! Mondhatni hiánypótló és előremutató a szakmájában! Örülök hogy én már a közössége tagja vagyok mert nem csak Tőle, hanem a közösség többi tagjától is sokat lehet tanulni ! Nem érdemes késlekedni! “A döntés halogatása néha maga a döntés!” Hozd meg az első lépést a változás útján ! Csatlakozz!

A tanulás fiatalon tart és lelkesít! Az sem mindegy kitől tanulunk. Csilla tananyaga izgalmas, modern jól hasznosítható, úgy a magán, mint a munkában töltött életünkben. A reziliencia a tanulás terén is megvalósítható már. Bármikor rugalmasan tanulhatunk. Ez nagyon fontos a mai világban! Ez egy különleges csoport olyan különleges embereknek, akiknek minden számít! Csatlakozz hozzánk!

Kedves Csilla,
Köszönöm azt a sok csodálatos és megdöbbentő felismerést, amit az életembe hoztál a tanításaid által! Az eleganciád, a szereteted, az őszinteséged, az adni akarásod példa értékű számomra.
További nagyon sikeres életutat kívánok Neked és boldog vagyok, hogy a csoportba bekerülhettem, ennyi nagyszerű ember közé! - Timea

Úgy érzem drága Csilla, sokkal bátrabb lettem volna, amikor aktívan dolgoztam, ha már ismertem volna a tanításaid...., de az is lehet, hogy nem :) Voltak pofonok, arra viszont biztos más lett volna a reakcióm. Hálás vagyok, hogy itt lehetek, már sokszor fel- és fentebb nyitottad a szemem!🙏Köszönöm! Cs. Rózsa

Szeretem ezt az online emberképzőt! ;-) Tényleg sokat tanulok. Köszönöm Csilla :-) ❤️

Éva

Ma megint gazdagabb lettem! Felületesen sokan érintik ezeket a témákat, de ilyen mélyrehatóan, érthetően, arra ösztönözve, hogy őszintén szembenézzen az ember önmagával, kevesen tudják megtenni.
Köszönöm!

Ilona

Csilla! Nagyon boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy tanulhatok tőled, mert az anyagod minden korosztàlynak betalál! Köszönöm a mai napot is hálásan!

Líz

Mindez mennyibe kerül?

Az egy éves stílusos ember és vezető online
VIP képzés és mentorprogram 165 100 Ft
Ezért cserébe életed legklasszabb belső utazását és a benned rejlő csoda felszabadítását kapod! Közben olyan hiteles és stílusos emberré és  vezetővé válsz aki megvalósítjai álmait és felemeli a körülötte élő embereket!

+ BÓNUSZ

A képzés mellé megkapod tőlem ajándékba a Fordulópontok és a Meddig még című könyveimet.

 
REGISZTRÁCIÓ A 12 HÓNAPOS ONLINE STÍLUSOS EMBER ÉS VEZETŐ VIP TRÉNINGRE ÉS MENTOR PROGRAMRA

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés részleteit Adatkezelési szabályzatunkban tekintheti meg. Az elfogadom gomb kipipálásval kijelenti, hogy elfogadja az abban leírtakat.

KÖSZÖNÖM JELENTKEZÉSED