Ugrás a következő szintRe

Vélemények a képzések résztvevőitől.

Andrea írta:

A változás így is úgy is utat tör magának! Rajtunk és a tanult rezilienciánkon múlik hogy melyik utat választjuk! Csilla ehhez kézzelfogható segítséget tud adni. 9 éve tanulok Tőle! Mondhatni hiánypótló és előremutató a szakmájában! Örülök hogy én már a közössége tagja vagyok mert nem csak Tőle, hanem a közösség többi tagjától is sokat lehet tanulni ! Nem érdemes késlekedni! “A döntés halogatása néha maga a döntés!” Hozd meg az első lépést a változás útján ! Csatlakozz!

Dr. Dudás Zita Bianka

Európa bajnok világcsúcstartó búvárúszó

Ivett írta

A tanulás fiatalon tart és lelkesít! Az sem mindegy kitől tanulunk. Csilla tananyaga izgalmas, modern jól hasznosítható, úgy a magán, mint a munkában töltött életünkben. A reziliencia a tanulás terén is megvalósítható már. Bármikor rugalmasan tanulhatunk. Ez nagyon fontos a mai világban! Ez egy különleges csoport olyan különleges embereknek, akiknek minden számít! Csatlakozz hozzánk!

Gut Gabriella

Motivációs tréner, egészségfejlesztő, sportoktató

Tímea írta:

Köszönöm azt a sok csodálatos és megdöbbentő felismerést, amit az életembe hoztál a tanításaid által! Az eleganciád, a szereteted, az őszinteséged, az adni akarásod példa értékű számomra.
További nagyon sikeres életutat kívánok Neked és boldog vagyok, hogy a csoportba bekerülhettem, ennyi nagyszerű ember közé!

Sütő Erzsébet

Natural Immune Control System Zrt. pénzügyi igazgató

Rózsa írta

Úgy érzem drága Csilla, sokkal bátrabb lettem volna, amikor aktívan dolgoztam, ha már ismertem volna a tanításaid...., de az is lehet, hogy nem 🙂 Voltak pofonok, arra viszont biztos más lett volna a reakcióm. Hálás vagyok, hogy itt lehetek, már sokszor fel- és fentebb nyitottad a szemem!🙏Köszönöm! 

Pijakovicsné Kovács Erzsébet

Nemzetközi közgazdász, angol - német tanár, szakfordító, szabadalmi ügyvivő

Éva írta

Szeretem ezt az online emberképzőt! 😉 Tényleg sokat tanulok. Köszönöm Csilla 🙂 

Ilona írta

Ma megint gazdagabb lettem! Felületesen sokan érintik ezeket a témákat, de ilyen mélyrehatóan, érthetően, arra ösztönözve, hogy őszintén szembenézzen az ember önmagával, kevesen tudják megtenni.
Köszönöm!

Líz írta

Nagyon boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy tanulhatok tőled, mert az anyagod minden korosztàlynak betalál! Köszönöm a mai napot is hálásan!

Érdekel? Jelentkeznél?
Bővebb információt szeretnél?

ÍRJ NEKEM!

Köszönöm levelét! Hamarosan válaszolok.
Valami nem stimmel! Kérem ellenőrizze a beírt adatokat.